Hallo, ik ben An, mama van 2 kinderen en dol op reizen, lezen en hardlopen.

Na mijn studies werkte ik 8 jaar in het buitenland als reisleidster voor een Duitse reisorganisatie. Elk seizoen op een andere plek wat het heel afwisselend maakte. Een aantal maanden hard werken en nadien was ik een tijdje vrij. Die periode gebruikte ik graag om zelf op reis te gaan. Bij voorkeur al backpackend, en dan meestal in Midden- en Zuid-Amerika en Afrika.

Op mijn 30ste keerde ik terug naar België maar de reismicrobe is me blijven bijten. Daarom grijp ik zo vaak mogelijk de kans om erop uit te trekken.

Op mijn blog schrijf ik graag over leuke plaatsen die ik heb bezocht, zowel in binnen- als buitenland. Het is niet mijn bedoeling om een gedetailleerde uitleg te geven. Daarvoor dienen reisgidsen. Wel wil ik suggesties doen en je hopelijk inspireren.

Sinds een aantal jaren werk ik in een digitaal team. Het internet is dus mijn speeltuin, zeg maar. Daarom heb ik het graag ook over originele reiswebsites en handige travel apps. Een klik naar de juiste info kan een leuke reiservaring opleveren.

En tot slot heb ik heb ik ook een onderdeel aan spelletjes gewijd. Hierin vind je zowel reisspelletjes (om mee te nemen of om ter plaatse te spelen) als spelletjes die typisch zijn voor bepaalde landen.

Veel lees-, klik- en speelplezier!

When you stop and look around, this life is pretty amazing

 

Travel map