Graag een keertje de creatieve toer op? En dan bij voorkeur in een inspirerende setting?
Kijk zeker eens naar het aantrekkelijke aanbod op www.montepallars.com, een site die ik onlangs leerde kennen en me verraste omwille van de originele insteek, nl. het aanbieden van verschillende workshopvakanties. Halve dagen les in combinatie met halve dagen leisure zodat er voldoende tijd is om de omgeving te exploreren, te relaxen, te wandelen, te zwemmen in een van omliggende meren of om voor een wine tasting te gaan. Mogelijkheden genoeg.

Centrale gedachte in de workshop is het stimuleren van de creativiteit in een begeesterende omgeving. Elk niveau is welkom, van kneusjes tot experten.  Onder begeleiding van gedreven begeleiders kan je zowel nieuwe ervaringen opdoen als je passie verder komen beoefenen.

 

The place to be is Cérvoles, een pittoresk dorpje op een heuvelrug in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën en midden in een ongerepte omgeving.

Momenteel worden volgende workshops georganiseerd: yoga, koken, tekenen en body awareness maar het aanbod wordt stelselmatig uitgebreid dus neem zeker geregeld een kijkje.

Duur is het niet. De prijzen zijn rond de € 525. Workshop, maaltijden en overnachting inbegrepen!

[maxbutton id=”1″ url=”http://www.montepallars.com/” text=”Naar de site” ]

 

Foto’s van de workshops

montepallars - kookworkshop

Montepallars - tekenworkshop

 

Foto’s van de omgeving

montepallars

montepallars