Wereldstekker, reisadapter, wereldadapter, reisstekker…. Om het even hoe je het  wil noemen. Het is gewoon superhandig en bijgevolg  onmisbaar voor elke (wereld)reiziger.
Gedaan dus met verschillende versies adapters mee te nemen omdat je niet zeker bent welke zou passen. Je hebt meteen het juiste bij de hand. De reisadapter van TravelMore kan je gebruiken in 150 landen. Bekijk het overzicht.

Naast gewone aansluitingen voor je elektrische toestellen telt deze reisstekker ook 2 USB-poorten zodat je je smartphone, e-reader, camera en dergelijke kunt opladen. En je kan gerust zijn. De wereldadapters hebben een ingebouwde veiligheidszekering. Er wordt wel afgeraden om hem te gebruiken voor toestellen met hoge wattages.

Prakische info:

  • 0,149 kg
  • Ook zwarte versies zijn beschikbaar
  • Leuk detail: je kunt de pinnen in- en uitschuiven wat de reisstekker extra compact maakt

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=52796&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Ftravelmore-wereldstekker-reisadapter-voor-meer-dan-150-landen-engeland-amerika-australie-azie-zuid-amerika-afrika-reisstekker-wereldadapter-1-stuks%2F9200000070311042%2F%3FsuggestionType%3Dbrowse%26bltgh%3D3c2e9e7a” ]

Deze blogpost bevat affiliate links. Meer info vind je in de disclaimer.