Okay. Je hebt besloten om er eens alleen op uit te trekken maar je bent er nog niet uit waarheen. Wat je wel al weet zijn de criteria waaraan je reis moet voldoen.
Om het solo travellers makkelijk te maken, lanceerde Staysure – een Britse aanbieder van verzekeringen en financiële diensten- een innovatieve online tool die individuele reizigers hun place to go voorschotelt.

Volgens Staysure is solo reizen de uitgelezen manier om jezelf te challengen. Bovendien is het een geweldige opportuniteit om interessante mesnen te ontmoeten, je communicatie skills een boost te geven en te beseffen hoe heerlijk het leven kan zijn. Niet alleen tijdens je reis maar ook thuis.

Niks dan voordelen dus dat alleen reizen. Maar eerst nog de perfecte bestemming vinden. Wel, die kan je bepalen aan de hand van de bestemmingszoeker, gericht op solo travellers.

Het is allemaal heel eenvoudig en handig. Je dient gewoon een selectie te maken met betrekking tot:

  • Je vooropgestelde reisperiode
  • Het soort weer dat je voorkeur draagt: eerder koud, matige tempertauren of lekker warm
  • Een indicatie van je dagelijks budget
  • Je reiswensen (strand, bergen, erfgoed, stad,vrouwvriendlijkheid….)

Voor je het weet, ben je er doorheen en verschijnt de uitslag met heel wat bijhorende informatie. Heb je al meteen vragen dan kan je direct beginnen chatten. Misschien krijg je zo wel dat extra duwtje!

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.staysure.co.uk/solo-travel/index.html” text=”Probeer het uit!” ]