Ik hou er niet zo van om een handtas mee te zeulen tijdens het wandelen of bij het bezoeken van een museum. Zonder voel ik me heel wat vrijer. Maar niet overal zijn er lockers ter beschikking en spullen achterlaten in de auto is geen goed idee. Bovendien heb ik toch graag mijn telefoon bij de hand, naast ook wat geld, papieren zakdoekjes en de hoogst nodige kaarten. Draag ik een jeans, dan kan ik het hoogstnodige kwijt in mijn broekzakken maar dat is niet steeds het geval.

Onlangs vond ik de oplossing in de infinity pocket scarf ofwel de oneindige sjaal met opbergzak.
Als ik de vele filmpjes en een aantal blogs moet geloven, is zo’n sjaal vrij makkelijk om te maken. Tenminste als je handig bent met naald en draad. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je te werk gaat.

Helaas mis ik dit talent dus ik maak het me gemakkelijk en koop gewoon een sjaal online. Wat rondsurfen op het web wijst uit dat ze bestaan in heel wat kleuren, motieven en prijsvarianten. Ik zie er op bol.com , op Amazon, Etsy….

Uiteindelijk wordt het een lichtgrijze – omdat die op heel wat kledingstukken past- in een stof die in aanmerking komt voor alle seizoenen. Zodat ik hem het hele jaar door kan dragen.

Bij ontvangst ben ik onmiddellijk erg blij met mijn aankoop. Het verborgen zakje blijkt behoorlijk ruim te zijn. Groot genoeg voor een smartphone, wat documenten, geld en sleutels. Dit wordt dus een vast reisgadget, dat ook leuk is om cadeau te doen.

Oneindige sjaal met opbergzakje
Het ruime opbergzakje, afsluitbaar met een ritssluiting
 Oneindige sjaal met opbergzakje waarin onder andere een smartphone en wat bankbreifjes passen
Mijn iPhone , wat bankbriefjes en enkele muntstukken

Bovendien is hij handig, licht en multifunctioneel. Kijk maar naar deze inspirerende video. De sjaal kan op heel wat manieren gedragen worden en komt dus in verschillende situaties uitstekend van pas. Nog wat oefenen en ik word er hopelijk even handig in.