Reisje gepland en niet zeker wat je allemaal moet meenemen? Of sta je er niet bepaald om te springen een lijstje op te stellen van alle zaken die je in je bagage wil stoppen? Of is pakken gewoon niet een van je favoriete bezigheden omdat je constant twijfelt?
Installeer dan PackPoint en laat deze gratis app een deel van het werk doen.

Bij elke reis antwoord je op een aantal vragen zodat PackPoint weet voor wie en waarom hij de klus moet klaren. Uiteraard geef je eerst je bestemming in,  vervolgens de vertrekdatum en reisduur en of het privé is of voor zaken. Vervolgens word je verzocht de activiteiten aan te duiden die gelinkt zijn aan je vakantie.
Tot slot nog even kiezen of je al dan niet van plan bent om kleding tijdens je verblijf te wassen en prompt verschijnt een afvinklijstje dat behoorlijk gedetailleerd is. Je kan zelfs nog items toevoegen.

Super handig! Het enige wat je nog rest is te besliseen of je de voorgestelde items al dan niet meeneemt én natuurlijk de spulletjes in je koffer  stoppen.

Packpoint in beeld:

Ik heb de app voor een paar bestemmingen getest en was verrast door de werking en door de layout. Het design is fris en aangenaam en de app is behoorlijk straight forward.

PackPoint installeren: