Sagrada Familia, La Rambla, Parc de Montjuïc en de Font Magica zijn vaak de ingrediënten bij uitstek voor een citytrip naar Barcelona. Deze bruisende metropool heeft heel wat te bieden, zeker als je ook even afwijkt van de geijkte paden. Want daar liggen nu net de beste ontdekkingen.

Precies hierop speelt myft.net in, een website met een breed aanbod aan originele activiteiten, rondleidingen en workshops die zich in en rond Barcelona afspelen en je naar niet voor de hand liggende plekjes brengen.

Effe weg dus van de toeristische klassiekers richting het authentieke Barcelona, en dit op een manier die strookt met je interesses. Fijnproevers kunnen bijvoorbeeld de culinaire tour op, shoppingfanaten  worden naar trendy winkeltjes geleid, voor kids zijn er op maat gemaakte concepten. Verder zijn er tours rond street art, wijnproeverij, architectuur….. En waarom eens niet per fiets doorheen Barcelona cruisen?  Het aanbod is breed, divers én er is ruimte voor flexibiliteit! Zeker even checken!

Het leuke is bovendien dat elke tour begeleid wordt door een gids die ervaring heeft in dat specifieke vakgebied en gepassioneerd is. De rondleidingen over kunst worden bijvoorbeeld gegeven door illustratoren / graffitikunstenaars, die over eten door foodie-fanatici en voor de tours rond architectuur word je op sleeptouw genomen door ultra-hipster architecten.

 

[maxbutton id=”2″ url=”http://myft.net/” text=”Naar de site” ]