Roadtrips zijn geweldig leuk om te doen. Lekker onderweg, afwachten waar je uitkomt en massa’s dingen zien onderweg. Go with the flow dus.
Momenteel is het nog een beetje toekomstmuziek maar ik begin toch voorzichtig al plannen te maken voor volgend jaar. Positivisme is immers nooit verkeerd.

In mijn jaarlijkse cadeautjesjacht (deze keer 100% online) passeerden enkele leuke reisgadgets op mijn scherm. Het zijn dingen die ik nu eenmaal graag bekijk en ook leuk vind om te hebben. Niet alleen zien ze er cool uit, ze zijn ook slim bedacht en super praktisch. Misschien kunnen ze je inspireren.

Zonnebrilhouder met clip

Eentje die ik voor mezelf besteld heb. Mijn zonnebril wisselt namelijk heel graag van plekje. Soms ligt hij in een van de deurvakken, dan weer in het handschoenenvakje. Heel vaak niet meteen bij de hand dus. De zonnebrilhouder maakt hiermee echter mee komaf. Via een clipmechanisme hangt hij vast aan een van de zonnekleppen. Makkelijk te nemen, vooral als je zelf achter het stuur zit. € 12,95 bij bol.com.

Megahandig voor onderweg in de auto, lijkt me dit. De mini koelkast ziet er een beetje uit als speelgoed door die compacte afmetingen. Amper 28 cm hoog maar je kunt er wel 8 blikjes van 33 cl in kwijt. Bij bol.com hebben ze bovenstaand exemplaar aan € 93,95.
Wel vrij prijzig. Op de Nederlandse site van Grandado vond ik een exemplaar – weliswaar van een ander merk – maar wel met hetzelfde volume voor € 20,89.

Espresso maken met de handpresso auto

Voor koffiefanaten die vaak onderweg zijn, bestaan er heel wat accessoires maar volgens een aantal reviews blijkt de Handpresso Auto een topper te zijn. Hiermee laat je in de auto de barista in jou los. In amper 2 minuten maak je namelijk al rijdend een espresso.
Het apparaatje past in de bekerhouder en sluit aan op de sigarettenaansteker. Sommige versies werken met gemalen koffie, andere met capsules en er zijn er ook waarbij je beide kunt gebruiken.
Niet echt goedkoop maar wel megaleuk. Bovenstaande handpresso kost € 164 bij bol.com. Amazon heeft er verschillende vanaf € 99.

Organizer autostoel

Erg praktisch, vooral met kleine kinderen, zijn de autostoel organizers. Perfecte oplossing om georganiseerd de baan op te gaan en je auto netjes te houden. bol.com heeft er een aantal, vanaf € 9,95. Amazon heeft er ook verschillende, vanaf € 12,99.

Tip: check ook even de webshop van Action. Ze hebben aantrekkelijke gadgets aan bodemprijzen. Ik kocht een tent in de vorm van een Volkswagen busje. Meer info volgt snel.