Op zich heb je niet zoveel nodig voor een dagje strand. Zwemkledij, een leuk strandlaken en de juiste zonnecrème zijn de essenties. Daarmee red je het dus wel. Maar wil je nog meer uit je weekendje aan zee halen, dan kan dit prima met onderstaande gadgets.

Strandtent

strandtent Abbey

Voor schaduwfanaten en ouders van kinderen die nog een middagdutje moeten doen! Deze eenvoudige pop-uptent is letterlijk een lichtgewichtje  – 1,2 kg – en biedt bescherming tegen zon en wind. Plaats voor 2 tot 3 personen. Er zijn diverse modellen beschikbaar in uiteenlopende kleuren en aan verschillende prijzen.  Een overzicht.

Waterbestendige ereader

Kobo Aura H20 ereader

Zelf sjouw ik mijn ereader overal mee. Ik vind het geweldig om altijd wat te lezen te hebben en het compacte format van dit device maakt het me extra makkelijk. Voor strandliefhebbers en zonnekloppers is de Kobo Aura H2O een uitgelezen toestel. Het scherm is namelijk verblindingsvrij. Bovendien is deze ereader stofbestending en overleeft hij moeiteloos een guts water over zich. Verkrijgbaar bij bol.com en bij Coolblue. Op beide sites vind je alle productspecificaties en een flink aantal reviews.

Fitbit Flex 2 activity tracker voor zwemmers!

Fitbit Flex 2 activity tracker

Activity trackers van Fitbit motiveren je om meer te bewegen. Al je activiteiten worden gemeten en je wordt geholpen om je doelstellingen te halen. De Fitbit Flex 2 is ideaal voor zwemmers. Draag hem in zee of in het zwembad! Je zwemgegevens worden namelijk netjes bijgehouden en weergegeven in de Fitbit app. Waar wacht je nog op?

Slimme strandmat

zandvrije strandmatNa een dagje strand, heb ik soms de indruk dat ik kilo’s zand mee naar huis sleep. En eens thuisgekomen, vind ik het overal. Zandvrije strandmatten maakt hier komaf mee en is speciaal ontworpen voor alle strandliefhebbers! Ze zorgt er namelijk voor dat zand, stof en vuil door het stof heen gaat en dus niet op de mat blijft liggen. Geen kleverige en korrelige toestanden meer. Je legt je handdoek gewoon op de mat en je ziet of voelt geen korreltje meer. Er zijn er verschillende beschikbaar en de prijzen vallen mee. Een overzicht.

Deze blogpost bevat affiliate links. Meer info vind je in de disclaimer.