Travelbird

Wil je er enkele dagen tussenuit maar ben je nog niet zeker over je bestemming? Of heb je al een idee maar is dit niet echt sticky? Of ben je gewoon op zoek naar een goeie vakantiedeal?
Surf dan eens naar Travelbird, een online reisbureau dat uitpakt met een heel aantrekkelijk aanbod en al serieus wat bekendheid verworven heeft. Hun hele waaier aan reizen, zowel korte als lange verblijven, is netjes volgens thema gerangschikt. Zo vind je er zonvakanties, rondreizen, citytrips, wellnessverblijven, skivakanties, uitstapjes naar pretparken…. Voor elk wat wils dus.

Elke dag lanceren ze 6 aanbiedingen. En daar ligt nu net hun sterke punt. Want de deals kunnen behoorlijk scherp zijn. En dat is zeker welkom als je in familieverband reist.

Ga je op citytrip, dan liggen de hotels soms net even buiten het centrum. Maar dit weegt niet op tegen bepaalde voordelen zoals bijvoorbeeld gratis parking en een uiterst aantrekkelijke prijs. Wij hebben zo met zijn viertjes voor heel weinig geld gelogeerd in Parijs, Lille (Rijsel), Dordrecht….

Geen zin om vaak naar de site te gaan? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief. Dan ontvang je geregeld persoonlijke aanbevelingen in je mailbox.

De website zelf is gebruiksvriendelijk met goeie teksten (een pluim voor hun copywriters) en foto’s die je zin doen krijgen om meteen je koffers te pakken.
De online ondersteuning zit ook goed, met een mooi uitgebouwd helpcenter.  Verder hebben ze ook een reisapp, die net als de site, erg handig is.

Mijn mening? Zeker eens een kijkje gaan nemen en uitproberen. Wij hebben er al een aantal reisjes geboekt en waren altijd heel enthouisast. Alles was netjes geregeld.
Wat je dan vervolgens verder van je trip maakt, dat heb je helemaal zelf in handen. Toch?